dilluns, 26 de gener del 2015

ÀNGEL PONS

Àngel Pons periodista de TVE1 ex alumne de l'Institut Vidreres, ens va venir a explicar com va arribar a aconseguir el seu somni de ser periodista. 

Va començar explicant que des de ben petit volia ser periodista i que ho tenia molt clar. Va treballar a la televisió de Maçanet per formar-se i allà a fer programes que ell presentava i també va fer de locutor de ràdio a Maçanet.
Al no poder entrar a una universitat de Barcelona va haver d'anar a estudiar periodisme a Madrid i va haver de deixar de banda els seus amics, la família i el hoquei.

Després de estudiar a Madrid va tornar a Maçanet però no va trobar feina i va començar a treballar a una fàbrica tot i que també treballava al Diari de Girona.
Segons el que ell explica, no era gaire agradable treballar allà perquè se li posaven els ulls vermells.

Després van donar-li feina a TVE1. Ens va explicar que els temes de política no li agradaven tant com els temes socials però durant un temps va haver de presentar i parlar sobre política tot i que més tard va poder parlar sobre al que a ell li agrada que són els temes socials.

Reflexió:
Crec que hauriem de tenir xerrades igual d'entretingudes i personalment em va agradar molt la seva manera d'explicar les coses.


Aspectes positius i negatius: 

El que més em va agradar i crec que serà molt útil pel nostre futur és el que ens va dir sobre la importància d'escollir la universitat a l'hora d'estudiar una carrera. Ens va posar l'exemple d'una oferta de treball que deia que buscaven a un treballador però  la condició era que no tingués el títol de la UdG (Universitat de Girona) i penso que ningú de la classe sabia de la importància que te la universitat en la que estudiem i que ara ho tindrem més en compte. 

També em van agradar els vídeos que en va posar de la seva evolució com a presentador de televisió ja que es podia veure un gran canvi.


Com a cosa negativa no he trobat res i penso que apart de ser útil és una xerrada entretinguda. 


1 comentari:

  1. Molt bé.
    Una falta, com a mínim "compte", 'd'anar en compte' no pas d'explicar 'un conte' infantil

    ResponElimina