dilluns, 17 de novembre del 2014

CONFLICTE ARMAT DE GAZA

Aquest conflicte ha causat molts danys a la població de Gaza. 
Els atacs aeris han destruït escoles, hospitals, cases, carrers sencers, pous d'aigua i moltes edificacions de Gaza.
Més de 100.000 milions de persones han fugit de les seves llars i han estat refugiades a edificis amb molta altre gent. 1,5 milions de persones no tenen o tenen accès limitat a serveis d'aigua i sanejament i només reben 3 litres d'aigua al dia. Moltes escoles i hospitals han estat destruïts per els bombardejo. Molts vaixells de pesca han estat destruïts afectant el suport de molts dels pescador que només podien alimentar-se amb la pesca. Milers de nens necessiten ajudes psicològiques ja que han vist morir a familiars i han perdut la seva casa i la seva família.
El 75% dels morts a la franja de Gaza és la població civil que entres elles, es troben centenars de nens qua han estat ferits o han mort. 


Reflexió: 
Aquests conflictes només empitjoren les situacions de la gent que no te cap culpa del que està passat al seu voltant. Ho perden tot, les famílies, la seva casa... Estan en aquell país sense tenir cap sortida i no poder rebre tantes ajudes con necessitarien de coses molt bàsiques com la medicina, l'aigua, el menjar, un lloc on poder refugiar-se... Reben el que menys culpa tenen.


Tota la informació la he tret del diari EL MUNDO i 
d'altres pàgines com Intermón Oxfam.

Aquesta fotografia mostra dos nens enmig
de la pobresa a causa de la guerra a Gaza.

1 comentari: